HKB 's-Hertogenbosch gestart door Alex Weyers!

Het hoge woord kan eruit: Alex Weyers start als bedrijfsadviseur en eigenaar zijn vestiging  van HKB in ‘s-Hertogenbosch. De stad ‘s-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, heeft een bijzonder rijke historie en kent veel bedrijvigheid. Zowel de stad als de regio zijn aantrekkelijk voor ondernemers. Ondernemers profiteren hier elke dag van de bruisende binnenstad, de bourgondische netwerkcultuur en elkaars kennis.

Alex en HKB ‘s-Hertogenbosch richten zich op MKB’ers in de regio ‘s-Hertogenbosch. Veel MKB-ondernemers zijn erg gepassioneerd voor het gekozen vak, maar krijgen niet altijd evenveel energie van allerlei verplichte, bedrijfsmatige aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken.

Deze groep ondernemers helpt oprichter Alex Weyers op een pragmatische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie. Hij draagt graag bij aan het realiseren van hun droom.

Succes begint met doen wat je leuk vindt!

“Ik beleef als Bosschenaar in mijn dagelijkse leven veel plezier aan deze mooie stad, de regio en de bourgondische cultuur. Plezier is voor mij dan ook een belangrijke voorwaarde in alles wat ik doe. Privé maar zeker ook zakelijk! Met HKB ’s-Hertogenbosch zet ik dit plezier, samen met mijn brede kennis en ervaring, in om MKB-ondernemers in de regio te helpen nog succesvoller te zijn. En om nog meer plezier te beleven in datgene wat ze doen. Mijn motto is dan ook: succes begint met doen wat je leuk vindt!”

“Ik sta met HKB ’s-Hertogenbosch voor je klaar om je daarbij te helpen. Ik ben dé sparringpartner voor jou als ondernemer. Ik help je om het beste uit jezelf en je onderneming te halen. Dit alles natuurlijk, waar het kan, met een glimlach.”

HKB heeft de ambitie dit jaar een stevige groei door te maken in het aantal kantoren. Eerder dit jaar zijn de vestigingen in Tilburg, Valkenswaard en Geldrop geopend. Met de vestiging in ‘s-Hertogenbosch is de 6de vestiging van HKB een feit.

Wij wensen Alex heel veel succes en vooral plezier met het opbouwen van HKB in ‘s-Hertogenbosch!