HKB Meierijstad geopend door Mariëlle Koenen

 

Meierijstad is vanaf vandaag officieel voorzien van een HKB vestiging! Mariëlle Koenen gaat als ondernemer en zelfstandig adviseur aan de gang met haar kantoor HKB Meierijstad. Als geboren en getogen Veghelse richt Mariëlle zich op Veghel, Schijndel, Erp en Sint Oedenrode. Het is de zevende vestiging  van HKB na de Kempen, Veldhoven, Tilburg, Valkenswaard, Geldrop en ‘s-Hertogenbosch.

HKB begeleidt bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgt voor rendementsverbetering. Dit gebeurt met heldere analyses en een praktische aanpak. De missie is om te zorgen dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. De deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

 

 

"Een doel zonder plan is een wens"

“Ik ben op een boerderij in Veghel groot geworden, waar in de schuur de eerste carnavalswagens van Vudel gebouwd werden. Ik groeide op tussen de chauffeurs van het transportbedrijf van mijn ouders. Op de achtergrond ben ik altijd betrokken geweest bij het familiebedrijf. Na mijn studie HEAO commerciële economie heb ik vooral bij grote bedrijven gewerkt in de zakelijke dienstverlening en logistiek. Ik heb verschillende functies bekleed in sales, operations en marketing & development, met als rode draad het aansturen van verandertrajecten. Een aantal jaren geleden heb ik het familiebedrijf overgenomen en uiteindelijk verkocht. Ik besloot me verder te ontwikkelen in bedrijfskunde en heb daarvoor een master Management & Organisatie afgerond. Samen met mijn kennis en ervaring heb ik hiermee een brede basis om ondernemers nog beter te helpen.”

“Met HKB wil ik de motor worden van het MKB in regio Meierijstad. Dat wil ik bereiken door een krachtige sparringpartner te zijn en ondernemers te voorzien van olie in hun bedrijfsvoering. Met grondige analyses en het aanreiken van het juiste gereedschap help ik ondernemers bij het verwezenlijken van hun dromen. Vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer weet ik dat sparren met een adviseur voor waardevolle inzichten zorgt. Het maken van plannen en de uitvoering daarvan moet leiden naar resultaat. Daarom geef ik niet alleen advies, maar begeleid ondernemers om veranderingen daadwerkelijk door te voeren. Mijn motto: een doel zonder plan is een wens.”

Wij wensen Mariëlle en Meierijstad veel succes en vooral veel plezier!