Bedrijfsadvies

Wil jij meer uit je bedrijf halen? Meer plezier en succes met het ondernemen in jouw bedrijf?
Wij zien dat veel ondernemers in het MKB het moeilijk vinden om de volgende stap te zetten met hun bedrijf. Ze krijgen het zelf steeds drukker, terwijl het plezier en het succes daar niet persé groter van wordt.

HKB ondersteunt ondernemers daarbij. Wij staan naast de ondernemer en wij bieden tastbare toegevoegde waarde door ervaring & kennis uit de praktijk. HKB adviseurs zijn ondernemers én ervaringsdeskundigen. Wij zijn jouw sparringpartners bij de uitdagingen in jouw bedrijf.

(Omgaan met) Groeien
Strategie
Persoonlijk leiderschap
Bedrijfsovername
Marketing & verkoop
Contact opnemen

Wat onze klanten zeggen

HKB adviseert ondernemers en bedrijven binnen het MKB.

Ondernemen is geen normale baan. Naast het werk in jouw bedrijf, wil je ook aan je bedrijf blijven werken. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf kan doorgroeien? Hoe combineer je grip houden met loslaten? Dit is een grote uitdaging voor veel ondernemers en er wordt van jou verwacht dat je alles weet en kan.

De meeste ondernemers en bedrijven missen een daadwerkelijke partner die hen hierin bijstaat. Iemand die op hun vragen een antwoord heeft, op het moment dat het nodig is. Een sparringpartner wanneer het kan, een daadkrachtige bedrijfsadviseur wanneer het moet.

Onze bedrijfsadviseurs zetten zich dagelijks in om ondernemers in het MKB met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen.

250+

Ondernemers en hun bedrijven begeleid

400+

Strategiekaarten

14

Ervaren en pragmatische bedrijfsadviseurs

Contact opnemen

De HKB Methode

Zij kunnen het weten