Geld is niet het probleem, dus maak je plannen waar!

Iedere ondernemer heeft het al meegemaakt: We zien een gat in de markt, een kans om ons bedrijf te laten groeien en om een nieuw product te kunnen lanceren, maar moeten het stellen met de financiële middelen die we tot onze beschikking hebben. Vaak is er onvoldoende ruimte in kas, waardoor we de kans laten lopen. Vaak eeuwig zonde, maar op dit moment mag dit echt geen excuus zijn! We leggen je uit welke opties voor jou beschikbaar zijn, en wij helpen jou je kansen te pakken!  

We leggen je de volgende financieringsvormen uit:

 

Veel opties, maar welke past bij jou?

Er zijn er veel verschillende opties om jouw plannen te financieren. Bij jouw keuze voor financieringsoptie is het belangrijk voor jezelf te bepalen wat jij met je financiering wilt bereiken, en wat je daarvoor wilt opgeven. Wil jij veel zekerheden opgeven, zoals je eigen huis, als onderpand op een lening, of wil je het risico bij het bedrijf laten? Kies je voor de keuze met de laagste rente, of betaal je meer rente waarbij je meer voordelen krijgt, en minder bemoeienis? Of ga je juist voor veel expertise? En bij welke partij sluit ik vervolgens die financiering af? 

Wij kunnen jou helpen bij het bepalen wat de beste financieringsoptie voor jou is. Daar maken we samen met jou een financieringsplan voor, ontzorgen we je in het proces en zorgen wij voor een succesvolle financiering. Zo is geld in ieder geval geen excuus meer om jouw plannen niet uit te voeren. 

Wil je meer weten? Contacteer ons via het contactformulier hiernaast en we spreken af voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de opties voor jouw bedrijf doornemen.

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.