Eén jaar HKB Veldhoven.

Hoe heb je het eerste jaar beleefd?

Ik stapte in een andere wereld. Vanuit een trage sector, naar een snel ontwikkelende markt, waarin ondernemers snel groeien en grote stappen zetten. Ik heb mijn krachten volledig kunnen benutten; de menselijke kant van ondernemen. Alle vakgebieden waar mensen een rol spelen ben ik van toegevoegde waarde. De soft-skills van een bedrijf en van een ondernemer. Vanuit de strategiekaart weet ik de juiste snaar te raken op de verbinding tussen mensen, processen en strategie. Als ik terugkijk is er zowel rendementsverbetering als groei gerealiseerd bij de ondernemer. Dit geeft mij als ondernemer een echte kick. Samen met een ondernemer werken aan zijn bedrijf geeft écht voldoening.

Hoe kom je eigenlijk bij HKB terecht?

Voor HKB heb ik een management functie vervuld bij een zorgorganisatie, hier was ik verantwoordelijk voor een team van 50 medewerkers en diversen grote projecten, zoals de implementatie van innovatie zoals digitalisering en E-health.

Wat mij aansprak aan HKB is dat je vanuit een gedegen en theoretische basis in combinatie met ervaring, persoonlijk in contact komt met een ondernemer. Je staat dicht bij de ondernemer. Samen op zoek naar groei. Op zoek naar ontwikkelen. Een scherpe analyse maken vooraf en daarop doorpakken. Toen ik hoorde van de mogelijkheid om HKB Franchise adviseur te worden was ik verkocht. En na een paar gesprekken was ik officieel de eerste franchisenemer.

 

Als we hier over een jaar weer samenzitten. Wat hoop je dan te hebben bereikt?

Ik wil ervoor zorgen dat HKB in Veldhoven net zo’n hoge naamsbekendheid heeft als HKB de Kempen. Het afgelopen jaar heb ik geïnvesteerd in mijn netwerk en sterke relaties op gebouwd. Komend jaar wil ik de vruchten daarvan plukken en nog meer ondernemers helpen om succesvoller te kunnen ondernemen!

Wil jij vrijblijvend kennis maken met Rob Kimpen, HKB Veldhoven?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Veldhoven en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.