Omgaan met groei
Strategie
Internationalisering
Financiering
Marketing & Verkoop
Personeel
Persoonlijk leiderschap
Bedrijfsadvies

De financieel adviseur voor je bedrijfsovername

Bij het overnemen van een bedrijf komt heel wat kijken. Het is per slot van rekening ook een flinke operatie. De eigenaar van een onderneming heeft de vaak toch moeilijke beslissing genomen om het bedrijf, waar vele jaren met plezier en passie aan is gewerkt, over te dragen aan iemand anders. Dan moet dit wel op een manier gebeuren waarbij alle partijen tevreden kunnen zijn. HKB is de financieel adviseur bedrijfsovername voor jouw bedrijf. We staan klaar om jou te helpen om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zorgen hierbij onder andere voor een waardebepaling van je bedrijf, zodat goed duidelijk is welk bedrag met de overname gemoeid gaat.

Financieel advies bij een bedrijfsovername

Een bedrijf overnemen is niet iets wat zomaar gedaan kan worden. Er moet duidelijk op papier staan wat een bedrijf waard is, welke onderdelen bij dit bedrijf horen en welke verantwoordelijkheden moeten worden overgenomen. We hebben bij HKB al bij een groot aantal bedrijfsovernames geholpen en weten dan ook precies waar allemaal op moet worden gelet. Als jij besluit dat bij HKB een financieel adviseur voor je bedrijfsovername inschakelen de juiste stap is, dan horen we graag van je. 

Een financieel adviseur voor je bedrijfsovername inschakelen

HKB is gespecialiseerd in alle vormen van bedrijfsadvies. Zo helpen wij ondernemers om hun bedrijven succesvol te maken, maar ook om het plezier in het ondernemen weer terug te krijgen. Een van de onderdelen die hierbij vaak voorkomt is het laten overnemen van een onderneming. Dit is iets wat je zo goed mogelijk wil regelen, voor jezelf, voor de andere partij, maar ook voor eventueel personeel dat je in dienst hebt. Financieel advies voor een bedrijfsovername is dan eigenlijk onontbeerlijk. Maak dan ook vandaag nog een afspraak voor financieel advies bij je bedrijfsovername.

Contactformulier

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.