Van der Looy bouwt aan duurzame inzetbaarheid

 

HKB begeleidt M. van der Looy Afbouw BV (hierna Van der Looy) vanaf 2016 bij haar missie om haar medewerkers te begeleiden bij de transitie van hun bedrijf en hun inzetbaarheid voor de lange termijn te waarborgen.

van der Looy Afbouw BV (hierna Van der Looy) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren en stukadoren van buitengevels van gebouwen. Opdrachten variëren van woonhuizen tot gebouwen(complexen). Opdrachten worden projectmatig uitgevoerd. De organisatie bestaat sinds 1990 en heeft in Zuid-Nederland een imago van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd. M. van der Looy Afbouw BV werkt zowel met eigen werknemers als met zelfstandige onderaannemers ter versterking van het eigen personeelsbestand.

Er is om deze redenen onderzoek gedaan naar de mogelijkheden tot gezond en veilig werken binnen Van der Looy. Daarnaast zijn op basis van een aantal analyses voor de medewerkers van Van der Looy plannen gemaakt om zich te kunnen ontwikkelen naar hun eigen ambities binnen het bedrijf & hoe samen te werken aan een leercultuur binnen het Van der Looy.