Akoestiek Montage Brabant is goed voor de werknemers

Op advies van HKB is Akoestiek Montage Brabant gestart met het begeleiden van werknemers. Akoestiek Montage Brabant maakt een transitie mee, maar wilt haar werknemers voor de lange termijn koppelen. Hiermee probeert het bedrijf de inzetbaarheid van de huidige groep te waarborgen.

Akoestiek Montage Brabant B.V. (AMB) is reeds 50 jaar actief in afbouw van projecten. In de loop der jaren hebben ze veel ervaring en specialisaties opgedaan. Deze zijn o.a. het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige plafonds en wanden. Met een gerichte aanpak staan ze garant voor een deskundige uitvoering van projecten. De projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de projecten van A tot Z. Vanuit de vestiging in Bladel werken ze door heel Nederland & België. Door de hoge kwaliteit die AMB nastreeft en de grote afstanden bij projecten, ontstaan de nodige uitdagingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

HKB heeft een analyse gemaakt die de mogelijkheden voor een duurzame inzetbaarheid van werknemers in kaart brengt. Het onderzoek toont mogelijkheden aan in gezond en veilig werken. Daarnaast zijn er plannen gemaakt voor het personeel zodat zij zich kunnen ontwikkelen naar hun eigen ambities. Dit traject is medegefinancierd door de Europese Unie.