Een vliegende start na de vakantie

De vakantie zit er weer op. Je hebt je hoofd leeggemaakt en nagedacht over de toekomst. Je ziet zo veel kansen voor je bedrijf… Nu ben je weer aan het werk, en de waan van de dag slokt je iedere keer direct weer op!

Ben jij die MKB-ondernemer, die wel klaar is om daadwerkelijk de kansen te grijpen? Voor iedere ondernemer bieden we een begeleidingstraject op maat voor jouw bedrijf, zoals het ‘Actieplan voor Succesvol Ondernemen’ en de MKB Ondernemers Experience. 

Allebei onze producten helpen ondernemers om succesvol te ondernemen. Ben je op zoek naar een individueel begeleidingstraject? Waarbij we helemaal inzoomen op jouw bedrijf en samen aan je bedrijf werken? Ben je op zoek naar snelheid in groei en professionalisering van je bedrijf? Dan is het ‘Actieplan voor Succesvol Ondernemen’ iets voor jou!

Of wil je een ontwikkelingstraject samen met andere ondernemers, waarbij het leren van èn met elkaar centraal staat: De MKB Ondernemers Experience.  De MKB Ondernemers Experience is voor ondernemers die willen sparren met andere ondernemers, op basis van bedrijfskundige vraagstukken. Daarnaast bezoeken de ondernemers elkaars bedrijven en gaan we de diepte in over kansen voor het bedrijf.

MKB Ondernemers Experience

– 8 Intensieve bijeenkomsten en 3 persoonlijke coachingsgesprekken.
– Letterlijk en figuurlijk “bij elkaar in de keuken kijken.”
– Maatwerk. Jouw leerdoelen worden centraal gesteld.
– Samen werken we aan jouw bedrijf.
– 1 Dagdeel per maand. Looptijd 12 maanden.

De MKB Ondernemers Experience is een samenwerking tussen HKB en Ton Wouters Klantwaarde. Met als doel MKB-ondernemers te inspireren en gezamenlijk te laten groeien en leren.

Ben je benieuwd wat de MKB Ondernemers Experience nog meer te bieden heeft? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op 2 september

Praktische informatie
Datum: 2-09-2019
Tijd: 19:00-20:30uur
Locatie: HKB Veldhoven, Dorpstraat 173

 

Actieplan voor Succesvol Ondernemen

Bij het ‘Actieplan voor Succesvol Ondernemen’ begeleiden we ondernemers één op één, om het bedrijf nóg succesvoller te maken. Samen stellen we een concreet en compact actieplan op. Je ontwikkelt een helder beeld op de toekomst en welke acties je moet uitzetten om het succes te behalen.

Waarom het ‘Actieplan voor Succesvol Ondernemen’ bij HKB? Wij helpen jou te komen tot duidelijke keuzes en ondersteunen jou op praktische wijze bij het halen van jouw doelen. Je krijgt van ons geen uitgebreid wollig rapport, maar een duidelijk stappenplan met heldere doelen en tastbare acties. En natuurlijk de op maat gemaakte strategiekaart!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil je vrijblijvend kennis maken? Dat kan! Neem contact op via het formulier >>>

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.