De sector op zijn kop: welke plek neem ik in?

Een Ondernemersmiddag met en voor ondernemers die u helpt te navigeren in onze turbulente AGF-sector.

 

Onze sector maakt turbulente tijden door. Verschuivende rollen van diverse partijen in de bedrijfskolom. Een groeiende macht van de supermarktorganisaties werkend met selected providers. Toeleveranciers die veranderen in concurrenten.

 

Genoeg hoofdbrekens voor u als ondernemer: Waar gaat het heen? Waar doe ik verstandig aan? Voor mijn bedrijf, voor mijzelf, voor mijn opvolgers?

 

Tijdens deze middag staan we stil bij de dynamieken in onze sector. Met visies vanuit de sector zelf en van een gelouterd strategisch adviseur. Samen met uw collega-ondernemers onderzoekt u wat deze turbulentie voor u betekent. U gaat geïnformeerd weg met concrete actiepunten waar u de dag na deze bijeenkomst al mee aan de slag kunt.


Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de ontwikkelingen in de AGF sector en wordt georganiseerd door Frans Timmers MSc., bedrijfskundig adviseur bij HKB Voor succesvoller ondernemen! Als gastspreker deelt de heer Vromans van de Limgroup vanuit zijn rol in de bedrijfskolom zijn strategische inzichten.


HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Wij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Wij zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet.

Aanmelden voor deze inspirerende middag doet u door middel van het versturen van onderstaand formulier.

Redenen om te komen:

Programma:

13.30:  Ontvangst in presentatieruimte Van der Valk Princeville
14.00: Welkom en toelichting programma door Frans Timmers, adviseur bij HKB Voor succesvoller ondernemen!
14.10: Inleiding door de heer Vromans, directeur R&D Limgroup
14.45: Start workshops onder begeleiding HKB. U gaat met elkaar in gesprek over thema’s op gebied van strategie, groei, organisatie, financiering.
15.30: Samenvatten en delen inzichten
15.45-17:00 uur: Afsluiting en borrel

Praktische informatie:
Dit event vindt plaats op 28 maart 2024 van 13.30 uur tot 17.00 uur bij Van der Valk Princeville te Breda.

Entree: gratis

Schrijf u nu in