Coachingsvoucher Internationaal ondernemen

Juist nu, maak jouw plan om internationaal te ondernemen (kosteloos!)

Het zijn vreemde tijden, en dat maakt het niet gemakkelijker om te ondernemen. Veel ondernemers hebben deze maanden alle zeilen moeten bijzetten om het bedrijf aan te passen aan de crisis, en misschien nog wel. Maar tegelijkertijd is dit ook het moment om je af te vragen, wat je gaat doen als de economie weer aantrekt. En misschien, heb je daar juist nu de tijd wel voor.

Voor veel ondernemers is er nu meer tijd om aan het bedrijf te werken, dan dat er gedurende de drukke tijden hiervoor was. Maak hiervan gebruik. Bedenk wat jij met jouw bedrijf wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Misschien wel exporteren? Als dat een optie is, dan helpt HKB jou daarbij graag. En dat kan nu zelfs kosteloos!

Door gebruik te maken van de coachingsvoucher Internationaal Ondernemen kun je, volledig vergoed door de RVO, gebruik maken van ons Exportplan. In dit plan bepalen we in 4 coaching gesprekken welke doellanden interessant zijn en een actieplan voor de internationaliseringsstrategie. Samen onderzoeken we de kansen en de risico’s voor jouw bedrijf in het buitenland.

 1. Kansen zoeken 
  Welke landen bieden de beste exportmogelijkheden?
 2. Marktinformatie
  Hoe interessant zijn deze landen voor jouw bedrijf?
 3. Intern onderzoek
  Wat heeft jouw onderneming nodig om succesvol te worden in deze landen?

Lees meer over ‘Internationaal ondernemen’ in onze diensten.

Wil jij meer weten over het HKB exportplan voor internationaal ondernemen & hoe jij daarvoor in aanmerking komt?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.