Omgaan met groei
Strategie
Internationalisering
Financiering
Marketing & Verkoop
Personeel
Persoonlijk leiderschap
Bedrijfsadvies

Een bedrijfsovername adviseur inschakelen

Je hebt een eigen bedrijf, dat je door de jaar heen met enthousiasme en inzet hebt laten uitgroeien tot een mooie zaak. Het moment is echter gekomen om dit bedrijf over te doen aan iemand anders. Dit kan meerdere verschillende redenen hebben. Wat de reden ook is, het is dan goed om na te denken over hoe je deze overname in gang wil zetten. Wat komt er allemaal bij kijken om een bedrijf te laten overnemen door iemand anders? Een bedrijfsovername adviseur kan je hierbij helpen. Neem hiervoor contact op met HKB. We hebben alles van wat er bij een overname allemaal om de hoek komt kijken.

De adviseur voor jouw bedrijfsovername

Bij een bedrijfsovername heb je meerdere opties. Je kunt het bedrijf laten overnemen door een ander bedrijf, door een investeerder of door een familielid dat het familiebedrijf voort wil zetten. Bij deze verschillende vormen van overname zijn ook andere handelingen nodig. Het is dan belangrijk om deze handelingen goed op papier te hebben. We raden je aan om te beginnen met het laten maken van een bedrijfswaardering. Je weet dan precies wat je bedrijf waard is, informatie die weer doorgegeven kan worden aan de overnemende partij. Wij staan klaar om een nauwkeurige en betrouwbare bedrijfswaardering voor je te maken.

Een adviseur inschakelen voor een bedrijfsovername

Een adviseur inschakelen bij een bedrijfsovername is altijd een goed idee. Deze bedrijfsovername adviseur weet precies wat er allemaal nodig is om de overname geheel naar wens te laten verlopen. Uiteindelijk is het natuurlijk toch de bedoeling dat jij met een gerust hart je bedrijf aan de volgende eigenaar over kan doen, maar ook dat deze persoon of personen een mooi, gezond bedrijf in handen krijgen. Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur voor jouw bedrijfsovername, om alle mogelijkheden die wij je op dit gebied te bieden hebben met ons door te nemen.

Contactformulier

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.