Heb je ervaring op management- en/of directieniveau binnen het MKB? Denk je eraan om voor jezelf te beginnen of te starten als bedrijfsadviseur? Wil je met al jouw kennis en ervaring uit het bedrijfsleven andere MKB-ondernemers op een praktische manier succesvoller maken? Herken jij jezelf hierin? Dan is dit het moment, wij zijn op zoek naar jou!

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Onze adviseurs begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering. Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak.

 

Als bedrijfskundig adviseur begeleid je ondernemers met het behalen van de ondernemingsdoelstellingen. Je achterhaalt samen met de ondernemer de waarde drijvers en waarde vernietigers van zijn organisatie en zorgt ervoor dat de stappen die moeten worden genomen ook echt worden genomen. Je bent de sparringpartner van de ondernemer die hij zo mist binnen zijn eigen organisatie, zodat hij weer grip krijgt op zijn organisatie. En deze ondersteuning bied je voor de lange termijn. We houden van duurzame relaties.

 

Wil jij meer weten over wat onze formule voor jou kan betekenen? Vul dit formulier  in en wij nemen contact met je op.

 • Naam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Jouw vraag of opmerking
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsadviseur bij HKB?

 

 1. Krijg jij direct toegang tot onze bewezen adviesproducten en programma’s. Hiermee kun je direct aan de slag.
 2. Behoor je tot een organisatie met meerdere bedrijfskundige adviseurs die werken in verschillende regio’s. Bij HKB delen wij elkaars kennis en helpen jou verder.
 3. Weet je zeker dat je tijdens de start (en daarna) actief wordt ondersteund in leadgeneratie. Ons team weet hoe we ondernemers kunnen aanspreken.
 4. Kun jij je focussen op advieswerk, HKB ontlast je met administratie, HR-zaken en de andere randzaken die jij liever niet doet.
 5. Blijf je jezelf ontwikkelen met onze eigen HKB Academy.
 6. Krijg je marketingondersteuning vanuit het hoofdkantoor. De marketingafdeling helpt je met het opbouwen van naamsbekendheid in jouw regio.
 7. Profiteer je van lage opstartkosten van jouw eigen advieskantoor door het HKB startpakket!

HKB. De franchiseformule voor de succesvolle bedrijfsadviseur

De HKB Methode voor succesvolle adviseurs

Aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging en Nationale Franchisegids

Het lidmaatschap van de Nederlandse Franchise ondersteunt de profilering van de formule als “professionele en betrouwbare franchiseorganisatie”. Eén van de voornaamste doelstellingen is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV dient tegelijkertijd het belang van de franchisenemer door middel van voorlichting, advies, kwaliteitsbewaking, kennisbundeling en onderzoek.

De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is een platform om je te oriënteren als (beginnend) franchisenemer. Op het netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten, waarbij ruim 3.000 ondernemers het franchise avontuur aangingen.

nfvDe Nationale Franchisegids logo

Geïnteresseerd in de mogelijkheden om bedrijfsadviseur te worden bij HKB?

Neem dan deel aan één van onze informatiebijeenkomsten!