Omgaan met groei
Strategie
Internationalisering
Financiering
Marketing & Verkoop
Personeel
Persoonlijk leiderschap
Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies Valkenswaard

Het succesvol laten draaien van een bedrijf is geen eenvoudige zaak. Ondernemers beschikken vaak over een imposante kennis op hun vakgebied, maar lopen bij het dagelijkse reilen en zeilen bij hun bedrijf ook tegen zaken aan waar misschien minder kennis van in huis is. Het gaat dan om onderwerpen die met de bedrijfsvoering te maken hebben. Zaken die veel tijd en energie kosten en die de aandacht van het echte werk afleiden. HKB helpt je graag bij het op orde krijgen van deze zaken, zodat jij je energie weer kunt steken in datgene waar je goed in bent. We geven je bedrijfsadvies in Valkenswaard, waarmee we jou helpen met het realiseren van je professionele ambities. 

De bedrijfsadviseurs voor Valkenswaard

Bij HKB werken deskundige adviseurs die weten waar ondernemers in het MKB allemaal tegenaan kunnen lopen. We zorgen ervoor dat jij weet waar je aan toe bent, maar ook hoe je jouw bedrijf succesvoller kunt maken. We hebben een eigen strategiekaartenmodel ontwikkeld, aan de hand waarvan we bepaalde modules in kunnen zetten die specifiek op jouw situatie zijn afgestemd. We maken samen met jou een actieplan, waarmee je er op mag rekenen dat je bedrijfsstrategie wordt gerealiseerd. Onderdeel hiervan is een concreet actieplan dat jou het houvast geeft om straks weer aan je bedrijf te kunnen werken, in plaats van in je bedrijf!

Meer weten over bedrijfsadvies in Valkenswaard?

Indien je meer wil weten over wat HKB ook voor jou kan betekenen, kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. We gaan graag een keer met je om tafel zitten om door te nemen waar jij met je bedrijf allemaal tegenaan loopt, maar ook om op papier te zetten wat jouw ambities zijn. Met ons speciale Actieplan voor Succesvol Ondernemen zorgen we ervoor dat jij precies weet welke stappen je moet nemen om je bedrijf succesvoller te maken, maar ook hoe jij weer met rust en plezier je onderneming verder uit kunt bouwen. Onze bedrijfsadviseurs voor Valkenswaard staan altijd klaar om jou verder te helpen.

Contactformulier

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.