HKB Geldrop

Geldrop staat natuurlijk bekend als het dorp van Peijnenburg, maar Geldrop is meer dan de stamplaats van de ontbijtkoeken. Er leeft veel industrie, ook in de regio eromheen. De plaats ligt op steenworp afstand van Eindhoven en bevindt zich daarom tegen de slimste regio van het land aan: Brainport.

Bedrijfskundig advies in Geldrop

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Wij begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering. Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak. Met de slimme producten van HKB volgen we een traject waarin we rust gaan creëren voor jou. We kunnen je helpen met de volgende specialistische gebieden: financiering, groei, strategie, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Bij HKB Geldrop helpen we ondernemers in de regio om het plezier van ondernemen weer terug te vinden, of om het nog leuker te maken dan je het nu al vindt. Wij ondersteunen je bij de dagelijkse praktijk en denken mee over het maken van de juiste keuzes, waardoor jij weer de dingen kunt doen die je leuk vindt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je organisatie meer als tool gaat zien. Wanneer je de tool beter inricht, krijg je zelf meer tijd en ruimte in je agenda. Deze bespaarde tijd kun je vervolgens nuttig besteden door kansen en mogelijkheden te pakken. Zo kom je dus verder met je bedrijf én heb je meer tijd voor jezelf.

Jezelf misbaar maken. Daar draait het om. Dat zorgt ervoor dat jouw organisatie sterker wordt en jij als ondernemer zelf de meeste commerciële waarde levert aan je bedrijf.

 

Dus wil jij…
• zelf meer van waarde zijn, door minder aanwezig te zijn?
• ondernemen weer leuk vinden?
• het rendement van de organisatie verhogen?
• de efficiëntie binnen je organisatie verbeteren?
• succesvoller ondernemen?

Dan helpen Twan Haans en Marcel Dammers jou in de regio Geldrop verder.

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Geldrop?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met ons op.

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we  alles vertellen over de werkwijze van HKB Geldrop en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.