Twan Haans

Bedrijfskundig adviseur & oprichter HKB Geldrop

HKB Geldrop is een bedrijfsadvieskantoor die MKB ondernemers in die regio verder helpt. Zelf ben ik een van de bedrijfskundige adviseurs. Ik adviseer MKB ondernemers met alle facetten van ondernemen. Ondernemen kent nu eenmaal veel verschillende aspecten en vaak kom je er als ondernemer achter dat je wellicht wel wat hulp en ondersteuning kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan beleid omtrent personeel, kostprijsberekeningen, meer sales genereren, klantsegmentatie en wellicht het belangrijkste: als ondernemer doen wat nuttig is. Door mijn ervaring in het ondernemen ben ik krachtig geworden in de volgende specialismes: efficiëntie, probleemanalyse en commerciële proposities (verkoop).

‘Je bent zelf het meeste van waarde wanneer je misbaar bent’.

Achtergrond

Tijdens mijn studie makelaardij kwam ik erachter dat ik het werkveld interessanter vond dan studeren. Het meeste leerde ik ook van de stage in de praktijk. Ik ben begonnen met werken in de makelaardij van waaruit ik de overstap heb gemaakt naar de financiële sector. Ik besloot te starten in de wereld van hypotheken, bedrijfsfinancieringen en pensioenen, maar dat was niet wat ik zocht. Dit heeft ertoe geleid dat ik op mijn 28ste ben gestart met ondernemen. Destijds nam ik een bestaande groothandel in dakbedekkingsmaterialen over. Inmiddels ben ik eigenaar van meerdere bedrijven. Dit zijn meerdere productiebedrijven, een uitvoerend bedrijf, twee detacheringsbedrijven en een softwarebedrijf. Het meest trots ben ik op mijn mooie bedrijven- en vastgoedportefeuille. Na een mooie groei doorgemaakt te hebben met mijn groothandel in dakbedekkingsmaterialen heb ik besloten om deze succesvol te verkopen. Dit is één van mijn beloningen geweest van het ondernemen.

Wil jij als ondernemer ook succesvol de waarde van je bedrijf verhogen? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder. Bekijk ook de vestigingspagina van HKB Geldrop.