John Rebel

Marketeer

Bij HKB zet ik mijn kennis omtrent marketing in om HKB te laten groeien als organisatie.  Ik neem de coördinatie en uitvoering van de marketingplannen op mij en bedenk strategieën om de HKB franchiseformule verder uit te rollen. Maar ook bij adviestrajecten sluit ik aan. Bij marketing gerelateerde vraagstukken, of bij behoefte aan content, ga je mij tegenkomen.

Achtergrond

Tijdens mijn studie Commerciële Economie op de Fontys in Eindhoven merkte ik al snel dat Marketing hét vakgebied is die mij het meeste aantrok. Achter alle goede marketingcampagnes of uitingen hangt een interessante psychologische strategie. Ik wilde mij er écht in verdiepen. Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg is mijn volgende stap geweest. Daarna werd het tijd om kennis in te zetten in de praktijk. Bij mijn eerste werkgever -Sportmarketingbureau Triple Double- heb ik creatieve en strategische marketingconcepten en campagnes ontwikkeld voor bedrijven, sportclubs en sportbonden.

Wil je weten wat HKB voor jouw bedrijf op gebied van marketing kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen. Als Marketeer adviseer en ondersteun ik ook klanten! Laten we het samen doen.