Huib van Leeuwen

Van hospik bij de luchtmacht naar operationeel directeur in de automotive. 

Huib is een goed voorbeeld van wat er kan gebeuren als je aanpakken en het zien van kansen combineert. In zijn jonge jaren waren de schoolbanken net iets te benauwend voor iemand die eigenlijk niet goed stil kan zitten. Hij liet zijn opleiding even voor wat het was en ging het leger in. Militair medicus bij de luchtmacht bleek goed te passen bij Huib. Een duidelijk doel, structuur en vooral niet hoeven stilzitten. Na het leger ging Huib als verkoopadviseur werken in de automotive branche. In deze branche is hij door hard te werken opgeklommen tot Operationeel Directeur van 3 dealerbedrijven 

Het hoofdstuk ‘schoolbank’ had nog een open einde en dat bleef wringen. Daarom heeft hij in 2013 naast een drukke baan en bruisend privéleven een Hbo-opleiding bedrijfskunde opgepakt en goed afgerond.  

Door een generalistische blik en zijn ervaring met verschillende bedrijfsprocessen zoals verkoop, inkoop, financiën, investeringen en met name omgaan met mensen/teams is hij een waardevolle en fijne sparringpartner voor ondernemers.  

Als je het aan anderen vraagt zullen ze Huib omschrijven als een daadkrachtige doener, planmatig, doel– en resultaatgericht en een prettige gesprekspartner die vertrouwen hoog in het vaandel heeft staan.  

Huib thuis 

Huib woont in Duizel met zijn vrouw Carmen. Ze zijn trotse ouders van een dochter van zeventien en een zoon van twaalf die beiden creatief zijn. Het ondernemen gaat thuis gewoon door want Carmen heeft een goed lopende kapsalon aan huis.  

In zijn vrije tijd pakt Huib graag de fiets en alsof dat nog niet actief genoeg is traint Huib daarnaast gedisciplineerd voor een hele marathon (in oktober). Stilzitten blijft moeilijk.