Hoe toekomstbestendig is jouw verdienmodel?

Je bent lekker bezig in je bedrijf. Altijd druk en er lijkt geen vuiltje aan de lucht…Maar ineens zijn daar nieuwe concurrenten, andere verkoopkanalen of bijvoorbeeld veranderende inkoopvoorwaarden.

Je verdienmodel moet op de schop. Je moet je zeilen bijzetten terwijl je al midden in de storm zit. Het verschil tussen hard in ten opzichte van hard aan je bedrijf werken wordt ineens duidelijk…

 Vooral in het MKB zien we dat ondernemers doordat ze nog sterk operationeel betrokken zijn, onvoldoende aandacht hebben voor de toekomst en de omgeving om hen heen. Ze worden overvallen door de omstandigheden en zien hun verdienmodel aangetast worden.

Rond dit thema organiseert HKB Midden-Limburg op 24 april een inspirerend HKB Ondernemerscafé. We behandelen achtergronden en triggers voor veranderende verdienmodellen en illustreren deze met cases uit de praktijk. Uiteraard is er voldoende ruimte om je eigen verdienmodel eens tegen het licht te houden en hierover met andere ondernemers te sparren.

De avond ziet er globaal als volgt uit:

  1. Introductie over de noodzaak voor veranderende verdienmodellen en hoe bedrijven hier in de praktijk mee om zijn gegaan (Hans Duineveld, oprichter-eigenaar HKB Midden-Limburg).
  2. Veranderen in de praktijk door 2 ondernemers (Chiel van Rijn, directeur-eigenaar van EP: Tummers en Remy de Wild, directeur-eigenaar van 6P Partners).
  3. Een interactieve workshop over je eigen verdienmodel en de uitdagingen die je daarbij tegenkomt.

We sluiten uiteraard af met een borrel! Dé gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en nieuwe connecties te maken. Dus zorg ervoor dat je wat extra tijd vrijhoudt om na te praten.

Remy de Wild 6P Partners
Chiel van Rijn EP: Tummers

Redenen om te komen

Programma

17:30: Inloop

17:30: Serveren soep & broodjes

18:00: Inleiding door Hans Duineveld HKB Midden-Limburg

18:30: Presentatie gastsprekers Chiel van Rijn en Remy de Wild

19:30: Start workshop

20:15: Gezamenlijke bespreking resultaten workshop

20:45 – 21:30: Afsluitende borrel

Praktische informatie
Dit event vindt plaats op 24 april 2024 bij Oetsjpanning de Meuleberg, Waterschei 71 in Melick

Entree: gratis

Schrijf je nu in voor HKB Ondernemerscafé Midden-Limburg