Hoe verkoop ik mijn bedrijf? Ervaringen uit de praktijk

De één is er meer mee bezig dan de ander. Toch is het voor veel ondernemers zonder directe opvolging de realiteit. Mits goed voorbereid kan het ook nog een hele leuke realiteit zijn! Er komt veel bij kijken, zowel rationeel als emotioneel.

 

Op 21 maart nemen we je daarom graag mee in alle aspecten van bedrijfsverkoop: Hoeveel is mijn bedrijf waard? Hoe verkoopbaar is mijn bedrijf? Wat zijn voor mij de goede condities/voorwaarden? Hoe ga ik om met het verkopen van ‘mijn kindje’? En nog veel meer onderwerpen passeren de revue.

Dit doen we zeker niet alleen. Kempische ondernemers Jan Timmers en Ruud van Empel hebben het afgelopen jaar beiden hun bedrijven Libra ICT en Van Empel Inspecties en Advisering succesvol verkocht en zij delen graag hun praktijkervaringen met jou.

Ook is er de kans om van elkaar te leren tijdens een uitdagende workshop waarin je, in welke fase van de ondernemerschap je ook zit, aan het denken wordt gezet over je eigen exit.

We sluiten af met een borrel en je gaat de deur uit met nieuwe contacten en enkele gerichte actiepunten die je direct kunt toepassen op jouw bedrijfsvoering.

De avond start om 17:30 op ons hoofdkantoor aan de Dorpstraat 173 in Veldhoven met een afsluitende borrel tussen 20:00 en 22:00 uur.

We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten om samen te sparren over dit interessante onderwerp.

HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Wij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Wij zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet.

Aanmelden doet u door middel van het gebruiken van onderstaand formulier.

Jan Timmers
Ruud van Empel

Redenen om te komen

Programma

17:30: Inloop

17:40: Serveren soep & broodjes

18:00: Welkom en start presentatie HKB

18:20: Start presentatie praktijkverhaal

19:00: Start workshop

19:45: Bespreking resultaten workshop

20:00-22:00: Afsluitende borrel

Praktische informatie
Dit event vindt plaats op 21 maart 2024 bij HKB Voor Succesvoller ondernemen!, Dorpstraat 173 in Velhoven.

Entree: gratis

Schrijf je nu in