Vacature: Klantenservicemedewerker (16-20 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke functie waarin jouw telefoonstem schittert, je enthousiasme straalt en je commerciële talenten tot zijn recht komen? Zoek niet verder! Wij van HKB | Voor succesvoller Ondernemen & Big Five for Life training en coaching zijn op zoek naar een Klantenservice Medewerker die graag het verschil maakt voor onze klanten en onderdeel wil worden van ons team.

HKB en Big Five for Life Training en Coaching zijn twee dynamische organisaties onder een dak. Met een gedeelde passie voor groei, ontwikkeling het versterken van zowel organisaties als individuen, steven wij ernaar onze klanten te inspireren en te begeleiden op weg naar succes.

Jouw taken

Als Klantenservice Medewerker ben jij de stem van onze organisaties. Je hebt een flair voor communicatie en vindt het fantastisch om met mensen in contact te zijn. Jouw taken omvatten onder andere:

 • -Het telefonisch te woord staan van klanten met vragen over onze diensten;
 • -Het actief benaderen van potentiële klanten om hen te informeren en enthousiasmeren over onze dienstverlening
 • -Het coördineren van afspraken

Dit ben jij

 • -Je hebt een heldere en duidelijke telefoonstem en goede communicatieve vaardigheden;
 • -Je bent enthousiast en kan dit enthousiasme overbrengen op anderen;
 • -Commercieel ingesteld en ziet kansen waar anderen die wellicht missen;
 • -Je werkt graag op kantoor en geniet van de energie van een teamomgeving.

Wat wij jou bieden

Een functie bij een uniek adviesbureau met veel groeikansen
Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Veel kansen om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met HKB
Samenwerking, plezier, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Over ons

De missie van HKB is om ondernemers in het MKB met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. Dat doen we door ondernemers en hun bedrijven te begeleiden. We adviseren en zorgen dat plannen uitgevoerd worden. Ons bedrijfskundig adviesconcept bestaat sinds 2014 en vanaf 2018 werken we aan de uitbouw van onze franchiseformule. We hebben de ambitie om het ‘MKB-advieskantoor van Nederland en andere mooie plekken op de wereld te worden’. Om die ambitie te realiseren zoeken we naar ambitieuze mensen. Mensen die het verschil maken en mee bouwen aan het realiseren van onze droom. We zijn doeners en houden van een praktische aanpak. Onze kernwaarden zijn: plezier, toegevoegde waarde, bereikbaar zijn, samen succesvoller en kansen zien.

Vanuit dezelfde organisatie ondersteunen we nog een formule: Big Five for Life. Deze formule is recent overgenomen en haar franchisenemers werken op het gebied van personal coaching. Met een uniek coachconcept willen we iedereen laten ontdekken wat voor hun de belangrijkste drijfveren in het leven zijn en stimuleren dat er daadwerkelijk naar geleefd wordt.

Vragen of Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team en een positieve impact hebben op het leven van anderen? Stuur dan jouw overtuigende motivatie en CV aan Simone Sleddens via s.sleddens@hkb-advies.nl of neem contact op met Simone via 06-10466800.

 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Upload hier je C.V.
 • Geef hier aan waarom jij deze vacature ziet zitten!