uithangbord

Employer branding: vinden en binden van de juiste mensen

Over het HKB Ondernemerscafé

Welke plaats hebben werknemers binnen jouw bedrijfsstrategie? Hoe essentieel zijn ze voor de realisatie van de doelstellingen?

Vaak zien we dat het machinepark of de bedrijfswagens een gedetailleerd onderhoudsschema hebben om te zorgen dat deze niet stilvallen…hoe gaan we om met onze belangrijkste “bedrijfsmiddelen”?

 

Tijdens deze avond kijken we naar welke plaats medewerkers binnen jouw bedrijfsstrategie hebben en welke waardevolle rol ze (kunnen) spelen binnen de strategievorming van je bedrijf.

 

We zoomen in op de aantrekkelijkheid van jou als werkgever en op de wijze waarop je dat uitstraalt. Zie je jezelf voldoende als een “brand” wat iedereen wil hebben? Employer branding is in de huidige arbeidsmarkt onmisbaar om voldoende juiste medewerkers aan je weten te binden. Uiteraard is het zoals bij ieder merk belangrijk om deze beloften ook na te komen.

 

Dit Ondernemerscafé wordt verzorgd in samenwerking met Bas Franken van Boost Creators uit Bergeijk. Boost Creators zet bedrijfsstrategieën om in concrete communicatie. Dus ook jouw strategie om een aantrekkelijke werkgever te zijn!

Redenen om te komen

Programma
17.30: inloop
17.40: buffet/broodjes 
18.00: start avond 
20.00: borrel

Praktische informatie
Datum: 16 maart 2023
Locatie: Boost Creators, Nieuwstraat 5a, 5571 BA Bergeijk
Entree: gratis

Schrijf je nu in