HKB Geldrop officieel geopend!

HKB opent weer een nieuwe vestiging.  De vijfde HKB vestiging opent deze week zijn deuren in Geldrop. Het is de derde nieuwe vestiging dit jaar, na Tilburg en Valkenswaard. De nieuwe vestiging heeft twee oprichters: Twan Haans en Marcel Dammers. Hun nieuwe kantoor bevindt zich midden in Geldrop in centrum Hofdael.

Focus op misbaar zijn en inzicht
HKB Geldrop richt zich op MKB’ers in Geldrop, Mierlo en omgeving. Met een rijk gevuld netwerk en een bulk aan ondernemerservaring verwachten Twan Haans en Marcel Dammers op korte termijn veel ondernemers verder te helpen. Twan: ‘’De sleutel tot succesvoller ondernemen is om ervoor te zorgen dat je als ondernemer misbaar bent. Zorgen dat de trein doorgaat, ook zonder jou. Wanneer je zelf misbaar bent, zit alle waarde in de organisatie zelf. Op deze manier ben je zelf het meeste van belang voor je eigen onderneming op commercieel vlak.’’ Marcel vult aan: “Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaring ondernemers te helpen bij het creëren van inzicht. Daardoor kunnen ze de juiste keuzes maken en met meer plezier en rust ondernemen. Dat is onze missie, daar doen we het voor.”

HKB voor Succesvoller Ondernemen!

Over HKB
HKB is een franchiseformule die zich richt op het succesvoller maken van MKB-ondernemers door het leveren van bedrijfsadvies. HKB begeleidt bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgt voor rendementsverbetering. Dit gebeurt met heldere analyses en een praktische aanpak. De missie is om te zorgen dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. De deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Stevige groei naar 10 vestigingen in 2021
HKB heeft de ambitie dit jaar een stevige groei door te maken in het aantal kantoren. Eerder dit jaar zijn de vestigingen in Tilburg en Valkenswaard geopend. Op korte termijn openen er nog twee. Later dit jaar volgen er naar verwachting nog drie. Dat betekent dat de teller eind van het jaar op 10 vestigingen staat.

Meer weten over HKB Geldrop?

Wil jij vrijblijvend kennis maken met Twan en Marcel?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met ons op.

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we  alles vertellen over de werkwijze van HKB Geldrop en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.