Huib van Leeuwen van start met HKB De Kempen!

Regio De Kempen is vanaf vandaag officieel voorzien van een HKB-vestiging! Huib van Leeuwen gaat als ondernemer en zelfstandig adviseur aan de gang met zijn kantoor in deze mooie regio.

Met meer plezier en succesvoller ondernemen in De Kempen
HKB De Kempen richt zich op MKB’ers in de regio De Kempen. Huib van Leeuwen helpt ondernemers op een praktische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie. Hij draagt graag bij aan het bereiken van hun droom. Door zijn ervaring als Operationeel Directeur in de automotive sector gepaard met een generalistische blik is hij een waardevolle sparringpartner voor ondernemers.

Over HKB
HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. HKB zorgt ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Hiervoor heeft HKB het Actieplan voor Succesvol Ondernemen en de Strategiekaart ontwikkeld. Dit zorgt voor een duidelijk, op maat gemaakt stappenplan met praktische acties en haalbare doelen. De missie is om te zorgen dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. De deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

 

Samenwerking

Huib is een goed voorbeeld van wat er kan gebeuren als je aanpakken en het zien van kansen combineert. In zijn jonge jaren waren de schoolbanken net iets te benauwend voor iemand die eigenlijk niet goed stil kan zitten. Hij liet zijn opleiding even voor wat het was en ging het leger in. Militair medicus bij de luchtmacht bleek goed te passen bij Huib. Een duidelijk doel, structuur en vooral niet hoeven stilzitten. Na het leger ging Huib als verkoopadviseur werken in de automotive branche. In deze branche is hij door hard te werken opgeklommen tot Operationeel Directeur van 3 dealerbedrijven.

“Samenwerking is in de Kempen van groot belang. Ik krijg veel energie van het feit dat ik mijn ervaring kan inzetten voor de ondernemers in De Kempen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Wij wensen Huib en HKB De Kempen veel succes en vooral veel plezier!